!!!!NIEUWS!!!!

 

Er is groot nieuws!! Omdat er veel vraag is naar Dierbenodigdheden / Voeding etc. hebben wij de dierenwebshop "Klaverjedier" opgezet.
Omdat wij u graag kennis laten maken met onze scherpe tarieven, goede service en betrouwbaarheid, hebben wij voor u
een
mooie aanbieding!
Gratis bezorgkosten in heel Nederland!

Na uw bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Stuur deze email terug naar bestelling@klavertjedier.nl met de mededeling dat u de poezennamen korting wilt ontvangen, (zet in deze email ook uw naam, rekeningnummer en banknaam) dan krijgt u van ons de bezorgkosten op uw rekening terug gestort!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Weet u nog een naam die nog niet in ons systeem voorkomt, en wel met anderen zou willen delen? Mail hem ons snel naar: Namen@Poezennamen.nl

Onze namen zijn gesorteerd op alfabet, klik op een letter als u de namen van die letter wilt bekijken. De letters vind u links onderaan de site.

 

Heeft u een leuke foto van uw kat en/of poes? Mail deze dan naar Foto@Poezennamen.nl dan plaatsen wij de leukste op de site…

 

Wij zijn natuurlijk echte dieren liefhebbers en vinden het erg belangrijk om instanties en stichtingen te kunnen steunen en zo het dieren welzijn in de wereld te verbeteren.

Kijk daarom nog even onder de knop links, wellicht staat er voor u nog een goed doel bij dat u zou willen steunen.